ПРИЕМАТ СЕ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. С УСЛОВИЕ ЗА КОЛИЧИСТВО: В КУТИИКИТЕ С ЦЕНА ПОД 1.00 ЛВ/БР. - НАЙ МАЛКО 24 БР. ОТ ВИД, А В ОСТАНАЛИТЕ НЕ ПО-МАЛКО ОТ 6 БР. ОТ ВИД. ЗАЯВКИТЕ ПРАВЕТЕ В СВОБОДЕН ТЕКСТ С ПОСОЧВАНЕ НА ОЗНАЧЕНОТО ПО КАТАЛОГ, ЦВЯТ, БРОЯ.

ПОРЪЧВАЙТЕ   ПО e-mail, ТЕЛЕФОНИ 0876207155 И 02/9454293 ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ПРЕДПОЧИТАМЕ, ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ГРЕШКИ, ПИСМЕНИ ЗАЯВКИ ЧРЕЗ e-mail .

Достатъчно е да посочите вида на артикула по каталог, цвят, броя.
Ние ще се свържем с Вас за евентуална допълнителна информация!

УСЛОВИЯ ЗА ЕКСПЕДИРАНЕ : ДОСТАВКА В СОФИЯ – БЕЗПЛАТНО. ИЗВЪН СОФИЯ СТОКАТА СЕ ИЗПРАЩА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЧРЕЗ “ЕКОНТ”ИЛИ ДРУГА СПЕДИТОРСКА СЛУЖБА, ПОСОЧЕНА ОТ КЛИЕНТА. ФИРМАТА НИ ИЗПОЛЗВА УСЛУГИТЕ НА Еконт Експрес (www.econt.com). Спиди /www.speedy.bg/
Интерлогистика (www.interlogistica.bg) Цените на доставката варират от 7.00 лв. до 20.00 лв, във зависимост от дестинацията и размера/теглото на колета.
ДОСТАВКАТА СЕ СЪПРОВОЖДА ОТ ФАКТУРА С ДДС И СЕ ЗАПЛАЩА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ В БРОЙ - НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ С БАНКОВ ПРЕВОД.  


СРОК НА ДОСТАВКА Е 5-7 РАБОТНИ ДНИ . ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА ПОРЪЧКИ С ПЕЧАТ НА ЛОГО, КЪДЕТО СРОКА Е ДО 2 СЕДМИЦИ .

ПЕЧАТ НА ФИРМЕН ЗНАК , ТЕКСТ, ЛОГО /”ГОРЕЩ ПЕЧАТ”/ ВЪРХУ КУТИИКИТЕ СЪОБРАЗНО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА КЛИЕНТА: ЦЕНА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА КЛИШЕТО - В ЗАВИСИМОСТ ОТ ГОЛЕМИНАТА И СЛОЖНОСТТА - ОТ 50.00 ЛВ. ДО 70.00 ЛВ. ЦЕНА НА ОТПЕЧАТВАНЕТО В ЗАВИСИМОСТ ОТ МАТЕРИЯТА НА КУТИЙКАТА ИЛИ ТОРБИЧКАТА (КАРТОН, ВЕЛУР, ПЛАСМАСА, ДЪРВО, МЕТАЛ,) ОТ 1 ДО 100 БР. ОТ 25.00 ДО 40.00 ЛВ. НЕЗАВИСИМО ОТ КОЛИЧЕСТВОТО, ОТ 100 БР. НАГОРЕ - 0,35 ЛВ./БРОЙ. ЗА ТОЧНО ОСТОЙНОСТЯВАНЕ ВЪВ ВСЕКИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ ИЗИСКВАЙТЕ ОТ НАС ОФЕРТА. СРОКА НА ДОСТАВКА С ЛОГО – ОКОЛО 14 ДНИ..

РЕКЛАМАЦИЯ
При констатиране на дефект при получаване на колета, откажете пратката! При намиране на дефектна стока след отваряне на колета, свържете се с нас за инструкция как да постъпите.

Общи условия

Количка

Количка

ПРОДУКТИ