Печат на лого, фирмен знак, текст

Възможност за печат
Предлагани типове печат:
Ние предлагаме тампонен печат с "TAMPO-PRINT" или горещ печат - "HOT-STAMP" .
Tampo-PRINT
Тази техника е прехвърлянето на фигура към повърхност на обекта, като се използва тампон от силиконова гума. Тампонът е с изпъкнала форма, гъвкав, което позволява да се адаптира формата му към формите на обектите.
HOT-ПЕЧАТ
Препоръчваме тази техника за печат. Тази техника е много популярна благодарение на възможностите за качествен цветен печат, за предпочитане златен или сребърен цвят. Използва се цветно фолио в основните цветове.
Отпечатани кутии за поръчка:
Процедурата за поръчка на печатна лого е както следва:

1.Поръчка за изработване на Матрица (Щампа)
Максималният размер на блока е до 100 мм.
Първо трябва да се изработи матрицата. Клиентът трябва да изпрати графичния дизайн на логото си в .eps, .ai (Adobe Illustrator), .cdr (Corel Draw) или .pdf формат.
Всички изображения трябва да се записват като монохромни и всички текстове да се преобразуват в криви. Можете да добавите използваните шрифтове в своя дизайн.
Не е приложимо, ако сканираното изображение се съхранява в cdr. Форматите .jpg, .psd, .tif и растерното изображение също. Ако не разполагате с данните в необходимия формат, в някои случаи сме в състояние да подготвим данните въз основа на вашите изисквания в различен формат. В този случай таксуваме 24.00 лв. на час (без ДДС). Обикновенно това отнема до 2 часа. Касае се за основно проследяване на графиката, например от сканирано изображение или от jpg, gif и др. Много проблемни са документите с ниско качество, със сложни графики, текстове със специален, но непознат шрифт и т.н. Обикновенно за нуждите на бижутерията изработването е по просто и е достатъчно снимка в .pdf формат.
Клиентът също трябва да избере вида на печата.
За отпечатване с най разпространения метод "горещ печат" се използват матрици от сплави на магнезий-гравирани и от сплав месинг - изработвани с фрезоване .
Изработване на магнезиева щампа по-евтино и по-популярно, но има по-малка трайност (брой отпечатени копия) Не е подходящо за малки по размер и подробни лога, както и при големи тиражи.
Цената на магнезиевата щампа е: 50 до 70 лева без ДДС за комплект от максимум 3 щампи, с площ до 100 cm2. За всеки допълнителен cm 2 се начислява допълнителна такса от 1 лев без ДДС.
Клиентът не се задължава да поръча 3 различни размера на щампите, но се препоръчва. На различните размери кутии се поставят отговарящи на добрия вид по размер печати. Цената не се променя, без значение колко щампи са поръчани (1 или 3). Различните размери, както написахме по горе, дават възможност за адаптирането им към различни размери на опаковката.
Щампа от месинг - има по-голяма якост и по този начин издръжливост. Позволява по-голяма точност (възможност за печатане на детайли, по-малки от 0.1 мм).
Цената на щампа от месинг е: 60 лв. без ДДС / бр. (5x5см)
Цената се отнася до размер на блока до 5x5 cm.
Матриците за горещо щамповане са за многократна употреба и продължителността на живота им зависи от честотата, продължителността на употреба и вида на избраната щампа.
При "тампо-отпечатъци" се използват фотополимерни плочи, които поради своята еластичност компенсират неравномерността на основните материали. Те се характеризират с висококачествен цветен трансфер и дълготрайност.
Цената на фотополимерния печатен блок е: 60 лв. без ДДС / бр
2. ПЕЧАТНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
След като получим графичен дизайн за печат, се подготвяме за визуализацията на клиента за печат върху избрани кутии. Визуализацията се обработва въз основа на изпратената поръчка. Въпреки това е препоръчително правилно да решите кои кутии ще поръчате в бъдеще, така че щампите да отговарят и на бъдещите нужди. Също така полезна е информация като: цвета на печата, размера на печата, местоположението на печата, ефекта, който клиентът желае да постигне. Разбира се, можете да разчитате на експертна помощ в тази област.
Въз основа на вашите изисквания, общи решения се изпращат по електронен път до визуализация и след одобрение поръчваме печатен блок - щампа.
Налични цветове за печат - възможни са отпечатване в седемте основни цвята.
3. ПЕЧАТ
След получаване на щампите от изработващата ги фирма, в склада реализираме поръчката въз основа на потвърдената визуализация. Производството на щампи отнема до 10 работни дни и самото отпечатване отнема още 5 работни дни. При нужда ние Ви информираме за удължено време за изпълнение на поръчката.
Разбира се, клиентът може да използва произведените щампи за допълнителни поръчки. В случай на печат, различен от споменатите във визуализацията, е необходимо да се определи отново: размера на печатния блок, цвета и мястото на отпечатването. Ако се нуждаете от помощ, ние сме на ваше разположение.
Цена на отпечатване
Производството на щампи се плаща само веднъж, а печатането винаги се плаща при нови поръчки за печат. Цената зависи от количеството поръчани кутии и от материала, от който са направени.
По-долу е даден ценови списък: (не е последно) Тези цени са ориентировъчни.
Всека поръчка се остойностява отделно.
Кутии от картон / еко кожа / пластмаса:
• Отпечатване до 99 броя - 30.00 лв без ДДС
• Отпечатванеповече от 100 броя - 0,30 лв. / бр. без ДДС
Ако отпечатването не е възможно на опаковката, можете да поръчате печат върху самозалепващ се, прозрачен етикет:
Етикети (печатни макс. 28x23mm) около 0.18 лв./брой / без ДДС
Кадифени кутии, кутии от дърво :
• Отпечатване до 99 броя - 34.00 лв. без ДДС
• Отпечатване над 100 броя - 0.34 лв./ бр. без ДДС
Печат върху картонени пликове и торбички:
• Отпечатване до 99 броя - 25.00 лв. без ДДС
• Отпечатване над 100 броя - 0.25 лв./ бр. без ДДС

Количка

Количка

ПРОДУКТИ